INTERIOR STUDIO
+38 097930 71 05 +42 077454 43 04
Зворотний дзвінок
Організація простору житлового приміщення

– це зміни, що визначають внутрішню структуру інтер’єру: кількість та розміри кімнат, їх місце, просторовий зв’язок приміщень.
Читати далі>>

Перепланування відноситься до категорії первинних засобів освіти інтер’єру, можливо, тому перспектива змін такої складності лякає людей. За поліпшення якості простору ратуємо всі ми, але перенести стіни, побудувати перегородки, поділити обсяг на рівні, використовувати порожні приміщення (наприклад горище або підвал) і заново обладнати та декорувати їх відповідно до будівельних правил для житлових приміщень ризикне далеко не кожен.

Слід зазначити, що зміни планувальної організації значно відрізняються за рівнем складності та витратами і, у свою чергу, залежать від того, чи торкнеться несуча конструкція будинку. Скажімо, прорубати отвір у внутрішній стіні значно простіше, ніж виконати ту саму операцію в стіні несучої. Якщо ви володієте максимально точною інформацією з цього питання, знаєте, де і які складності вас підстерігають, ретельно підготуйтеся до перепланування, то, впевнені, успіх вам гарантований. Можливо, самотужки великомасштабні зміни вам не вдасться зробити, та це часом і ризиковано. Зверніться за допомогою до архітектора, який підкаже, які конструкції відносяться до несучих, а які до внутрішніх, найміть досвідчених і кваліфікованих будівельників для реалізації вашого проекту.

Організація простору житлового приміщення

Дизайнер інтер’єру та ремонт вілл, квартир у Празі, Чехія.

Пропонуємо професійний дизайн інтер’єру будинків та квартир у Празі з повним спектром послуг “під ключ”. Ми створимо унікальний проект, що відображатиме ваш стиль та потреби, а також виконаємо всі ремонтні роботи від початку до кінця. Наша команда експертів забезпечить якісне оздоблення, використовуючи лише перевірені матеріали та сучасні технології. Вам не доведеться турбуватися про дрібниці – ми візьмемо на себе всі етапи від розробки концепції до здачі готового об’єкта. Пориньте у процес створення свого ідеального простору, а ми подбаємо про все інше!

  • затишним
  • практичним
  • гарним
  • функціональним
  • комфортний

Дизайнер інтер'єру та ремонт вілл, квартир у Празі, Чехія.Дизайнер інтер'єру та ремонт вілл, квартир у Празі, Чехія.Дизайнер інтер'єру та ремонт вілл, квартир у Празі, Чехія.Дизайнер інтер'єру та ремонт вілл, квартир у Празі, Чехія.Дизайнер інтер'єру та ремонт вілл, квартир у Празі, Чехія.

Особливий підхід до кожного клієнта.

Зараз у Празі існує багато компаній, які займаються розробкою та впровадженням у життя дизайнів інтер’єру однокімнатних квартир. Але слід пам’ятати, що від якості роботи залежить ваше комфортне перебування в приміщенні. Тому варто звертатися до професіоналів. Найкращими в Чехії є студія «АС-Дизайн», вона складається зі штату висококваліфікованих дизайнерів, які мають величезний досвід створення ексклюзивних дизайнів.

Головна мета розробки дизайну інтер’єру під ключ з авторським наглядом — створити унікальний, функціональний та естетично привабливий простір, що повністю відповідає вашим побажанням та способу життя. Такий підхід дозволяє не лише втілити індивідуальний стиль в інтер’єрі, а й гарантує контроль за всіма етапами реалізації проекту. Авторський нагляд забезпечує точне дотримання дизайн-проекту: від вибору матеріалів та меблів до контролю якості виконання робіт. В результаті, ви отримуєте гармонійний простір, створений за вашими уподобаннями і без зайвого клопоту, з увагою до кожної деталі.

унікальний
неповторний
стильний
ергономічний
дорогий
модний

дизайн. Також наші фахівці можуть зробити з вашого приміщення квартиру-студію, тобто всі існуючі кімнати: кухню, передпокій, основну кімнату та балкон з’єднують в одну, яку умовно поділяють на функціональні зони. Для такого поділу використовують різноманітні ширми чи імпровізовані стінки. Існує багато дизайнерських хитрощів і хитрощів, які дозволять зробити невеликі приміщення більш просторою та функціональною. Також важливим моментом є правильний підбір та розміщення меблів. Дизайнери студії «АС-Дизайн» радять вибирати якісні та практичні меблі, які не займатимуть багато місця, але при цьому будуть функціональними.

Креативний підхід до виконання поставлених завдань.

Студія “АС-Дизайн” розробить для всіх мешканців Праги оригінальний дизайн однокімнатної квартири. Ми запропонуємо вам багато стильових рішень, з яких ви зможете вибрати максимально вам потрібний. Усі дизайнерські роботи ми проводимо на високому рівні за доступною вартістю.

+420774544304

+380979307105

Поділитися: